Årsmöte
2021-03-21 11:33

Varmt välkomna på årsmöte den 30e mars kl. 19.15 i judolokalen. Alla medlemmar som fyller 7 år under 2021 eller är äldre har rösträtt. De yngre medlemmarna har rätt att framföra sina åsikter men vid en röstning har de ingen rätt att rösta.

Årsmöten är bra för att man får chansen att påverka klubbens framtid, så som vilka som ska sitta i styrelsen och medlemsavgiften. Man behöver inte veta något om hur ett årsmöte går till för att delta, utan det kan vi förklara på plats.

OBS: Träningen den 30e mars kl. 19.15 är inställd på grund av årsmötet.

Vid frågor kan ni smsa eller ringa mig, Ylva Stange, på 076 18 38 438. Det går också bra att kontakta mig på Messenger eller DM via Instagram.

Ojutkangas Consulting AB