Välkommen till Västerås Judo Klubbs hemsida
Ingång till klubben Lugna gatan 15
Vi hoppas att du som läser detta skall känna dig välkommen till vår hemsida och att du finner all den information du behöver för att vilja börja träna hos oss!
Våra avgifter finns under dokument, klicka på länken nedan så kommer du direkt till våra avgifter.
Klädtryckning
2021-07-24 13:17

Äntligen blir klädtryckningen av! Datum är bestämt och om allt går som det ska så är alla kläder färdiga under första veckan av September.

Har man inte lämnat kläder till mig, Ylva Stange, som man vill ha tryckta, med judons logga och judogurkan, så har man fram till den 1 augusti på sig att kontakta mig, antingen på Fb, DM på Instagram, via sms eller telefon, 0761838438. Kläderna ska vara HELT svarta och inte i stretchigt material. Det går även bra att kontakta mig om ni har frågor.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att det tagit sådan tid men covid-19 satte en hel del käppar i hjulen som nu är lösta.

Årsmöte
2021-03-21 11:33

Varmt välkomna på årsmöte den 30e mars kl. 19.15 i judolokalen. Alla medlemmar som fyller 7 år under 2021 eller är äldre har rösträtt. De yngre medlemmarna har rätt att framföra sina åsikter men vid en röstning har de ingen rätt att rösta.

Årsmöten är bra för att man får chansen att påverka klubbens framtid, så som vilka som ska sitta i styrelsen och medlemsavgiften. Man behöver inte veta något om hur ett årsmöte går till för att delta, utan det kan vi förklara på plats.

OBS: Träningen den 30e mars kl. 19.15 är inställd på grund av årsmötet.

Vid frågor kan ni smsa eller ringa mig, Ylva Stange, på 076 18 38 438. Det går också bra att kontakta mig på Messenger eller DM via Instagram.

Ungdomsträningarna drar igång!
2021-02-07 19:09
Äntligen drar vi igång ungdomsträningarna! Redan nu på tisdag, vecka 6! Alla födda 2002 och senare är välkomna enligt de nya rekommendationerna.

OBS: På grund av corona så har vi ändrat träningstiderna för ungdomsgruppen. De nya tiderna är 19.15-21.00 tisdagar och torsdagar. Kom helt ombytt. Den nya adressen är Lugna gatan 15. Ingång vid korpenflaggorna, följ sedan uppsatta skyltar med judons logga.

Vi kan tyvärr inte köra igång med träningarna för vuxna än men hoppas kunna göra det så snart som möjligt.
Vi har ny flyttat till Finslättten
2021-01-12 19:41
Västerås Judo klubb har fått en ny adress Lugna gatan 16. Ny ingång till vår verksamhet är på kortsidan höger om Friskis och svettis följ skyltning 021 Grappling så kommer ni rätt!
Busslinje 4 (blå linje) går till Finnslätten.
Klädtryckning
2020-11-17 18:48
På grund av rådande omständigheter så skjuts tryckningen upp ytterligare. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt men kan tyvärr inte göra något annat. Vi kommer ändå inte ha möjlighet just nu att efter tryckningen dela ut kläderna då judon är tillfälligt stängd. Om någon önskar att få tillbaka sina kläder otryckta kan man kontakta mig på 0761838438 så löser vi det. Annars så förvaras kläderna tryggt hemma hos mig fram till tryckningen vi hoppas kunna genomföra i januari.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..