Välkommen till Västerås Judo Klubbs hemsida
Ingång till klubben "baksidan av pizzerian"
Vi hoppas att du som läser detta skall känna dig välkommen till vår hemsida och att du finner all den information du behöver för att vilja börja träna hos oss!
Våra avgifter finns under dokument, klicka på länken nedan så kommer du direkt till våra avgifter.
Fortsatt uppehåll med träning
2020-03-30 18:02
Med nuvarande restriktioner med anledning av covid-19  så är all kontaktidrott instäld så vi får vänta och se när våra idrotter är tillåtna igen. Jag hoppas att ni orkar vänta!
mvh Kjell

ps
Då det är påsklov 2-6 april då brukar närvaron vara låg.
Michael Malmer silver Special Olympic i Abu Dhabi 2019
2019-03-16 15:36
Silvermedalj från Abu Dhabi
En stor framgång som fortsattes med silver i Special Needs Worldgames i Holland  och även silver OSEN Open Europeiska Special Needs som gick i Lindesberg under 2019.
Borlänge judoläger 2018
2018-06-17 20:15
Stort grattis till vår klubbmedlem Patrik Kolli som tog första dan! Foto: Mike Malmer och bilden längst ner till höger; Ylva Stange

Douglas på läger