SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Västerås Judo Klubbs hemsida
Ingång till klubben Lugna gatan 18

Vi hoppas att du som läser detta skall känna dig välkommen till vår hemsida och att du finner all den information du behöver för att vilja börja träna hos oss!
Du föjer skyltning 021 Grappling. Det finns en skoggräns så ta med tofflor om du vill. Gå till vänster när du kommer in (gympasal till väster om dig). Du ser en skylt med judons ledord rakt fram till vänser från skogränsen och en liten pil vid golvet följ den, fortsätt till nästa "torg" där finns omklädningsrum till höger. Fortsätt in i korridoren som du ser till höger längst in finns vi!

 
Sommarlovsträning
2024-06-13 15:12

På torsdagar kommer lokalen att vara öppen för träning för de som vill öva judo under sommaren!
Lekjudogruppen startar 17.20-18.00.

Från 18.00 kan alla som vill komma barn, ungdom och vuxna.
Gör gärna upp med en kamrat om att träna då man inte vet hur många som kommer!

Styrelsen/Kjell

frågor ring mig 

0706566111

 

Nästa termin startar torsdagen den 15 augusti!

Information VT-24
2024-01-03 12:55

Här kommer årets planering. 

 

Vi drar igång torsdagen den 11-januari och vi avslutar träningen i samband med skolavslutningen. Jag kommer skicka ut mer information om terminsavslutningen när det börjar närma sig. Ungefär 14 dagar innan sommarlovet har vi gradering. 

 

Under den här terminen kommer vi ha en del lov, på loven erbjuder vi ingen träning.  Vi har därför ingen träning följande veckor och dagar:

 

Sportlov vecka 9, 26 februari till och med 1 mars

 

Påsklov vecka 14, 1 april till och med 5 april.

 

VI HAR LÖPANDE INTAGNING
2023-09-19 13:46

Du som funderar på att prova JUDO är välkommen när som helst under året! Vi har löpande intagning.

Klädtryckning
2020-11-17 18:48
På grund av rådande omständigheter så skjuts tryckningen upp ytterligare. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt men kan tyvärr inte göra något annat. Vi kommer ändå inte ha möjlighet just nu att efter tryckningen dela ut kläderna då judon är tillfälligt stängd. Om någon önskar att få tillbaka sina kläder otryckta kan man kontakta mig på 0761838438 så löser vi det. Annars så förvaras kläderna tryggt hemma hos mig fram till tryckningen vi hoppas kunna genomföra i januari.
Klubbkläder
2020-10-09 07:59
Judogurkan, dock inte färdigredigerad på bilden

OBS: kläderna ska lämnas senast torsdagen den 22 oktober.


Nu kan man få judoklubbens logga tryckt på kläder. Det ni behöver göra är att köpa helsvarta kläder utan tryck eller annan logga/märke på och lämna kläderna till mig, Ylva Stange, kort tjej med röd/brunt hår och grönt bälte. Jag kommer sedan se till att kläderna blir tryckta, och därefter lämna tillbaka dem till er.


Vid frågor, smsa mig på 0761838438.

 

Klubben betalar för tryckningen så det ända ni behöver betala för är själva kläderna. Lager 157 rekommenderas att köpa kläder hos.

 

Loggan går att få stor på ryggen på tröjor och mindre på sidan av låret på byxor. Vill man ha loggan på andra kläder eller t.ex. väskor är det bara att kontakta mig.

Vi håller även på att fixa så att judogurkan ska gå att trycka men hur den kommer se ut är inte riktigt klart än. Då de som trycker sponsrar oss så kommer även deras logga att tryckas på kläderna. 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer
Ojutkangas Consulting AB