SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Västerås Judo Klubbs hemsida
Ingång till klubben Lugna gatan 18

Vi hoppas att du som läser detta skall känna dig välkommen till vår hemsida och att du finner all den information du behöver för att vilja börja träna hos oss!
Du föjer skyltning 021 Grappling. Det finns en skoggräns så ta med tofflor om du vill. Gå till vänster när du kommer in (gympasal till väster om dig). Du ser en skylt med judons ledord rakt fram till vänser från skogränsen och en liten pil vid golvet följ den, fortsätt till nästa "torg" där finns omklädningsrum till höger. Fortsätt in i korridoren som du ser till höger längst in finns vi!

 
Hur anmäler jag mig till KM?
2024-02-24 17:56
Anmälningspapper

Om ni är intresserade av KM kan ni anmäla er på papperet som ni hittar i Judoklubbens lokal, före eller efter träningen. Ni kan även anmäla er via e-post. E-postadressen ni ska skicka till är patrikkolli1@gmail.com  

 

 

KM, lite information
2024-02-24 17:53
 
Sportlovet
2024-02-20 16:22

Ingen träning under sportlovet v.9 

Information VT-24
2024-01-03 12:55

Här kommer årets planering. 

 

Vi drar igång torsdagen den 11-januari och vi avslutar träningen i samband med skolavslutningen. Jag kommer skicka ut mer information om terminsavslutningen när det börjar närma sig. Ungefär 14 dagar innan sommarlovet har vi gradering. 

 

Under den här terminen kommer vi ha en del lov, på loven erbjuder vi ingen träning.  Vi har därför ingen träning följande veckor och dagar:

 

Sportlov vecka 9, 26 februari till och med 1 mars

 

Påsklov vecka 14, 1 april till och med 5 april.

 

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Sponsorer
Ojutkangas Consulting AB