Välkommen till Västerås Judo Klubbs hemsida
Ingång till klubben Lugna gatan 18

Vi hoppas att du som läser detta skall känna dig välkommen till vår hemsida och att du finner all den information du behöver för att vilja börja träna hos oss!
Du föjer skyltning 021 Grappling. Det finns en skoggräns så ta med tofflor om du vill. Gå till vänster när du kommer in (gympasal till väster om dig). Du ser en skylt med judons ledord rakt fram till vänser från skogränsen och en liten pil vid golvet följ den, fortsätt till nästa "torg" där finns omklädningsrum till höger. Fortsätt in i korridoren som du ser till höger längst in finns vi!

Ingen träning den 9 maj
2024-05-08 16:06

Den 9 maj, på Kristi himmelsfärdsdag, kommer vi inte att erbjuda någon träning. Men vi drar som vanligt igång efter Kristi himmelsfärdsdag

Ingen träning på Valborg v.18
2024-04-25 22:10

Den 30:e april, på Valborg, kommer vi inte att erbjuda någon träning. Men vi drar som vanligt igång efter Valborg

Information VT-24
2024-01-03 12:55

Här kommer årets planering.

Vi drar igång torsdagen den 11-januari och vi avslutar träningen i samband med skolavslutningen. Jag kommer skicka ut mer information om terminsavslutningen när det börjar närma sig. Ungefär 14 dagar innan sommarlovet har vi gradering.

Under den här terminen kommer vi ha en del lov, på loven erbjuder vi ingen träning.  Vi har därför ingen träning följande veckor och dagar:

Sportlov vecka 9, 26 februari till och med 1 mars

Påsklov vecka 14, 1 april till och med 5 april.

VI HAR LÖPANDE INTAGNING
2023-09-19 13:46

Du som funderar på att prova JUDO är välkommen när som helst under året! Vi har löpande intagning.

Klädtryckning
2020-11-17 18:48
På grund av rådande omständigheter så skjuts tryckningen upp ytterligare. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt men kan tyvärr inte göra något annat. Vi kommer ändå inte ha möjlighet just nu att efter tryckningen dela ut kläderna då judon är tillfälligt stängd. Om någon önskar att få tillbaka sina kläder otryckta kan man kontakta mig på 0761838438 så löser vi det. Annars så förvaras kläderna tryggt hemma hos mig fram till tryckningen vi hoppas kunna genomföra i januari.
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..